søndag 13. november 2016

Russisk stekt kylling med grønnsaker



Kylling Lapskaus med poteter, aubergine og grønnsaker
4 personer

700 g kylling
4 poteter
1 aubergine
2 tomater
1 løk
2 fedd hvitløk
salt og pepper

Slik gjør jeg det
Kylling skåret i biter av middels størrelse. Rens kyllingen for alle ben før du legger kyllingbitene i en stekepanne med smør eller olje. Stek kyllingbitene så den blir lys brun. Skrell potetene og skjær dem i skiver, terninger aubergine, tomater og hvitløk.

Legg kylling, hakket løk, poteter, aubergine, hvitløk, tomater i en ildfast form.
Etterfyll med litt vann, dekk til og legg i ovnen. Stekes ved en temperatur på 180 C i ca. 2 timer. Smak til med salt og pepper
Dryss med friske urter like før servering 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar