4. Personer
1 stk Rød Paprika
1 stk Grønn Paprika
1 stk Gul Paprika
1 stk Oransje Paprika
2 stk Store Løk
1 stk Rød Løk
2 stk Vårløk
1 stk Purre
8 stk Sukkererter
Santa Maria hvitløkskrydder og Hindu hvitløkskrydder etter smak.
Del opp alle grønnsaker i passelige biter og bland
godt sammen i en bolle. Ha dette så i en panne med høye kanter eller ei gryte.
Ha en 1 kopp med vann og litt smør. Pass på at det er vann i pannen eller
gryten hele tiden. Grønnsakene skal dampes møre, ikke stekes for da blir de
brune.
Bruk svak varme med ettersyn helst hele tiden. Rør
rundt ved behov.
Passer til tilbehør til middagsretter med
vegetarburger, Robinsonburger, Potetburger, pizzafyll, grillet kylling osv.
Eller spise salaten slik den er etter damping.