4 pers
600 g karbonadedeig
2 ss olivenolje
2 røde chili
2 gulrøtter
1 fennikel
4 hvitløkfedd
1 gul løk
2 ss olivenolje
2 røde chili
2 gulrøtter
1 fennikel
4 hvitløkfedd
1 gul løk
1 rød løk
1 rød paprika
2 ss tomatpuré
1 boks tomater
1 stjerneanis
1 ss spisskummen
2 dl vann – til å skylle boksen med
80 g hvite bønner, bløtlagt
80 g svarte bønner, bløtlagt
150 g ferske brekkbønner
salt og kajennepepper
6 ss rømme
frisk koriander
1 isbergsalat
2 ss tomatpuré
1 boks tomater
1 stjerneanis
1 ss spisskummen
2 dl vann – til å skylle boksen med
80 g hvite bønner, bløtlagt
80 g svarte bønner, bløtlagt
150 g ferske brekkbønner
salt og kajennepepper
6 ss rømme
frisk koriander
1 isbergsalat
Slik gjør jeg det
Hakk grønnsakene og fres dem gylne i smør i panne
sammen med karbonadedeigen og tomatpuré. Bland i hermetiske tomater,
krydder og vann. Kok under lokk i 45 minutter.
Kok bønnene møre i saltet vann, cirka 40 minutter.
Forvell brekkbønner i lettsaltet vann i 2–3 minutter. Tilsett kokte bønner og
brekkbønner i kjøttgryten. Kok videre i 3–5 minutter til alt er varmt. Smak til
med salt og kajennepepper.
Fordel rømme over og dryss på
koriander.
Rens og riv salaten og server i egen bolle.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar