søndag 13. november 2016

Russisk aubergine med kylling



2 aubergine
Vegetabilsk olje til steking
1 løk
500g kylling
150 g ost
3 fedd hvitløk
2-3 ts estragon
1 kopp rømme
salt og pepper

Slik gjør jeg det
Aubergine kuttet i terninger. Varm oljen i gryte eller stekepannen og stek finhakket løk noen minutter, tilsett aubergine og stek i ca 15 minutter, rør jevnlig. Kylling skåret i strimler og stekes i smør.

Riv osten på rivjern og bland sammen med finhakket estragon. Ha alt i en ildfast form. Smak til med salt og pepper, dekkes med en blanding av estragon og hvitløk og halvparten av osten. 

Deretter legges et lag av aubergine, kylling, salt og pepper, hell rømme, dryss med resten av osten. Stekes i ovnen på 220 grader i 40 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar