søndag 13. november 2016

Potetgrateng med karbonade og squash



4 pers
5 store poteter
400 g karbonadedeig
salt og pepper
1 grønn squash
1 fedd hvitløk
1 løk
1 dl vann
2 dl revet hvitost

Slik gjør jeg det
Sett stekeovnen på 200 grader.
Hakk og brun karbonadedeigen i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
Rens og del squashen og løken i små biter og surr i pannen sammen med karbonaden.
Ha i hvitløken mot slutten.
Kok pannen ut med 1 dl vann.
Skrell potetene og skjær dem i ca. ½ cm tykk skiver.
Legg et potetlag i bunnen av en ildfast form. Hell kjøtt- og grønnsaksblandingen samt vannet fra utkoking av pannen over potetene.
Strø revet ost over.
Stek formen midt i ovnen i ca. 35 minutter.
Serveres med en frisk og enkel grønn salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar