4
pers
4 skinkebiffer à 150 g
1 gul løk
2 ss margarin eller olje til steking
1 boks hakkede hermetiske tomater
½ ss chilipasta
2 ss tomatpuré
1 dl vann
1 ts salt
1 boks hermetiske kikerter
2 ts sukker
½ ts pepper
1 pakke ruccula
4 skinkebiffer à 150 g
1 gul løk
2 ss margarin eller olje til steking
1 boks hakkede hermetiske tomater
½ ss chilipasta
2 ss tomatpuré
1 dl vann
1 ts salt
1 boks hermetiske kikerter
2 ts sukker
½ ts pepper
1 pakke ruccula
Slik gjør
jeg det
Del
skinkebiffene tvers over i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres
skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.
Tilsett
tomater, tomatpure, chilipasta, kikerter, vann og salt, og kok opp.
La
gryta trekke 3-4 minutter, før du smaker til med litt sukker og pepper.
Skjær
rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.
Server
med ris eller potetmos ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar