tirsdag 25. oktober 2016

Tomatgryte med skinkebiff



4 pers

4 skinkebiffer à 150 g
1 gul løk
2 ss margarin eller olje til steking
1 boks hakkede hermetiske tomater
½ ss chilipasta
2 ss tomatpuré
1 dl vann
1 ts salt
1 boks hermetiske kikerter
2 ts sukker
½ ts pepper
1 pakke ruccula

Slik gjør jeg det
Del skinkebiffene tvers over i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.

Tilsett tomater, tomatpure, chilipasta, kikerter, vann og salt, og kok opp.
La gryta trekke 3-4 minutter, før du smaker til med litt sukker og pepper.

Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.
Server med ris eller potetmos ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar