4 pers
600 g ferskpotet
12 cherrytomater, rød
150 g sukkererter
1 oransje paprika eller gul
1 pakke ruccula
300 g spekeskinke i tynne skiver
Dressing
1 dl lettrømme
1 dl yoghurt naturell
3 ss lettmajones
¼ ts karri
1 ts grov sennep
salt og pepper
3 ss hakket frisk dill
600 g ferskpotet
12 cherrytomater, rød
150 g sukkererter
1 oransje paprika eller gul
1 pakke ruccula
300 g spekeskinke i tynne skiver
Dressing
1 dl lettrømme
1 dl yoghurt naturell
3 ss lettmajones
¼ ts karri
1 ts grov sennep
salt og pepper
3 ss hakket frisk dill
Slik gjør
jeg det
Skrubb
potetene og kok dem møre i lettsaltet vann.
Sil
kokevannet fra og damp potetene godt. Del store poteter i to.
Skyll
tomatene og del dem i to.
Skyll sukkerertene og skjær dem i strimler. Skyll,
rens og skjær paprikaen i strimler.
Skyll
salaten og la den renne godt av. Skjær spekeskinken i strimler.
Bland
alt til salaten i en stor bolle eller på fat.
Rør
sammen ingrediensene til dressingen og smak godt til med salt og pepper. Hell
over salaten ved servering eller server den ved siden av.
Ha
gjerne godt brød ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar