tirsdag 25. oktober 2016

Hjertesalat med bakt hvitløksdressing



4 pers
3 stk hjertesalat
Hvitløksdressing
7 stk hvitløksfedd
2 dl crème fraîche
Olivenolje
Friske urter
Salt og pepper
Chilipulver

Slik gjør jeg det
Legg hvitløkfeddene på et stykke aluminiumsfolie og drypp over litt olje. Pakk folien rundt hvitløken og bak feddene ved 200 grader i ca. 20 minutter, til hvitløken blir helt myk. Press den bløte hvitløken ut av skallet og over i en liten bolle (spar gjerne noen fedd til pynt). Knus den med en gaffel og rør inn crème fraîche. Smak dressingen til med salt og pepper.
Rens og del salaten i kløfter. Legg salaten over på et fat og drypp over dressingen. Pynt med friske urter og et lett chilidryss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar