4 pers
2 egg
kjøtt av 1 grillet kylling eller 4 kokte kyllingfileter
1 pakke (150 g) sukkererter
1 pakke kirsebærtomater (eller Cherrytomater)
ca. 150 g blandet salat
1 gallia melon
Dressing
1 dl olje
saft og finrevet skall av ½ sitron
1 potte hakket koriander
salt og kvernet pepper
2 egg
kjøtt av 1 grillet kylling eller 4 kokte kyllingfileter
1 pakke (150 g) sukkererter
1 pakke kirsebærtomater (eller Cherrytomater)
ca. 150 g blandet salat
1 gallia melon
Dressing
1 dl olje
saft og finrevet skall av ½ sitron
1 potte hakket koriander
salt og kvernet pepper
Slik gjør
jeg det
Kok
eggene i 6-8 minutter (kan godt ha en litt bløt plomme) og avkjøl.
Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
Dra stengelen fra sukkerertene og gi dem et kort oppkok i godt saltet vann i ett minutt. Avkjøl i kaldt vann og la dem renne godt av.
Skyll tomatene og del dem i båter. Skyll og riv salaten i mindre biter.
Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del det i biter. Bland alle ingrediensene til salaten.
Bland ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten. Ha den på serveringsfat. Pynt med halve egg.
Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
Dra stengelen fra sukkerertene og gi dem et kort oppkok i godt saltet vann i ett minutt. Avkjøl i kaldt vann og la dem renne godt av.
Skyll tomatene og del dem i båter. Skyll og riv salaten i mindre biter.
Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del det i biter. Bland alle ingrediensene til salaten.
Bland ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten. Ha den på serveringsfat. Pynt med halve egg.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar