4
porsjoner
4
stk kyllingfilet
1
ts olje til pensling
1⁄2
ts salt
1⁄4
ts pepper
Agurksalat
1
stk agurk
2
båt revet hvitløk
2
ss hakket frisk mynte
1
ss flytende honning
3
dl matyoghurt
1⁄2
ts salt
1⁄4
ts pepper
ca.
1 ts olivenolje
ca.
1⁄4 stk agurk
1
bunt reddik
ca.
3 ss søt chilisaus
Slik gjør
jeg det
1.
Del agurk i to og skrap ut frøene. Riv den grovt og klem ut vannet. Bland agurk
sammen med hvitløk og mynte. Bland sammen honning og yoghurt, vend inn agurken.
Smak til med salt og kvernet pepper. Drypp over litt olivenolje.
2.
Pensle kyllingfilet med olje, krydre med salt og pepper. Grill dem i ca. 5
minutter på hver side, gjerne i en grillpanne. La dem hvile noen minutter før
servering.
3.
Skjær lange agurkskiver med en ostehøvel. Lag en slynge av hver skive, og legg
litt agurksalat i midten.
Server
grillet kyllingfilet med agurksalat, salat, reddik, søt chilisaus og gjerne
litt godt brød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar