tirsdag 25. oktober 2016

Grillet kyllingfilet med agurksalat



4 porsjoner
4 stk kyllingfilet
1 ts olje til pensling
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper

Agurksalat
1 stk agurk
2 båt revet hvitløk
2 ss hakket frisk mynte
1 ss flytende honning
3 dl matyoghurt
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper
ca. 1 ts olivenolje
ca. 1⁄4 stk agurk
1 bunt reddik
ca. 3 ss søt chilisaus

Slik gjør jeg det
1. Del agurk i to og skrap ut frøene. Riv den grovt og klem ut vannet. Bland agurk sammen med hvitløk og mynte. Bland sammen honning og yoghurt, vend inn agurken. Smak til med salt og kvernet pepper. Drypp over litt olivenolje.

2. Pensle kyllingfilet med olje, krydre med salt og pepper. Grill dem i ca. 5 minutter på hver side, gjerne i en grillpanne. La dem hvile noen minutter før servering.

3. Skjær lange agurkskiver med en ostehøvel. Lag en slynge av hver skive, og legg litt agurksalat i midten.

Server grillet kyllingfilet med agurksalat, salat, reddik, søt chilisaus og gjerne litt godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar