tirsdag 25. oktober 2016

Fiskeburger



4 porsjoner
600 g seifilet
11⁄2 ts salt
11⁄2 dl melk
1 ss potetmel
1 stk finhakket løk
2 ss hakket frisk gressløk
1⁄2 ts pepper
2 ss margarin til steking
4 stk hamburgerbrød
4 blad hodesalat
4 blad rød lollo salat
2 stk tomat , i skiver
2 stk sylteagurk, hel i skiver

Slik gjør jeg det
1. Skjær seifilet i biter og ha dem i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør til alt er blandet. Spe forsiktig med iskald melk. Ha i potetmel, finhakket løk, gressløk og pepper. Kjør et par omganger.

2. Ta litt kaldt vann på hendene og form store, litt flate fiskeburgere. Stek dem i en stekepanne med margarin, ca. 4 minutter på hver side.

3. Varm hamburgerbrød etter anvisning på pakken. Legg salat, tomat og sylteagurk i hamburgerbrødene og legg på ferdigstekte fiskeburgere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar