tirsdag 25. oktober 2016

Kylling i pitabrød



4 porsjoner
1 stk grillet kylling (850 grams råvekt)
4 stk pitabrød
1 bunt vårløk
2 stk tomat
1 stk lite hodesalat
1⁄2 stk agurk
1 glass fetaost
1 glass sorte oliven

Dressing
1 beger lettrømme
2 båt finhakket hvitløk
1 ts dijonsennep
2 ts frisk timian

Slik gjør jeg det
1. Del kyllingkjøtt i passe store biter. Skjær vårløk i ringer, tomater i skiver, salat i biter og agurk i tynne skiver.

2. Varm opp pitabrød etter anvisning på pakken.

3. Skjær forsiktig et snitt i overkanten av hvert pitabrød. Fyll pitabrødene med ingrediensene.

4. Bland dressingen og hell den over til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar