En
fyldig suppe basert på grønnsaker som moses. Denne suppebasisen kan lages på forhånd.
Kok den opp og tilsett biter av laks og torsk i tillegg til reker så er suppen
klar for servering etter få minutter.
150 g torskefilet, uten skinn og bein
150 g laksefilet, uten skinn og bein
100 g reker, uten skall
2 stk sjalottløk
2 stk potet
2 stk gulrot
1 fedd hvitløk
100 g erter, fryst
1 stk purre
1 ss rapsolje
5 dl grønnsakbuljong
2 dl kremfløte
1 ss hvitvinseddik
salt og pepper
Slik gjør
jeg det
Finhakk
sjalottløk og hvitløk.
Kutt
resten av grønnsakene i terninger.
Surr
alle grønnsakene unntatt ertene i litt rapsolje til løken blir blank.
Tilsett
buljong og kok i 10 minutter.
Tilsett
fløten og kok videre i 5 minutter.
Mos
til en jevn suppe med en håndmoser eller stavmikser.
Smak
til med salt og pepper og litt hvitvinseddik.
Skjær
fisken i serveringsbiter og dryss over litt salt og pepper.
Legg
fiske bitene og ertene i suppen og kok opp.
La
suppen trekke i noen minutter.
Legg
rekene i varme suppeskåler og hell suppen over rekene.
Server
straks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar