400
g karbonadedeig
½
ts pepper
½
rød paprika
½
gul paprika
½
gul løk
1
egg
2
ss potetmel
2
ss oliven
Slik gjør
jeg det
Del
opp løken og paprika i små biter.
Ha
alt i en bolle med karbonadedeigen og knus egget over.
Bland
i pepper, potetmel og olivenolje.
Blandes
godt sammen.
Form
farsen til runde kaker ved hjelp av hånden og en skje som du dypper i kaldt
vann.
Stek
kakene i middels varm panne i smør i ca. 5 minutter på hver side til de har
fått en fin bruning.
Ha
kakene over i en gryte med vann og en buljongterning og la dem trekke i ca. 10
minutter (til de er gjennomkokt), eller ha kakene rett i hjemmelaget brun saus.
Server
med kokte poteter, tyttebær og kokte grønnsaker f ex gulrøtter og grønne erter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar