2 pers
1 grillet kylling
Grønnsaker (evt bruke en pose wokgrønnsaker):
1 rødløk i båter
2 gulrøtter i skiver
1 persillerot
½ bunt asparges
1 gul paprika i biter
Sursøt saus
1 ½ dl hønsebuljong (utblandet)
1 ss maisenna
3 ss sukker
3 ss soyasaus
1 ½ ss eddik
3 ss tomatpuré
1 grillet kylling
Grønnsaker (evt bruke en pose wokgrønnsaker):
1 rødløk i båter
2 gulrøtter i skiver
1 persillerot
½ bunt asparges
1 gul paprika i biter
Sursøt saus
1 ½ dl hønsebuljong (utblandet)
1 ss maisenna
3 ss sukker
3 ss soyasaus
1 ½ ss eddik
3 ss tomatpuré
Slik gjør
jeg det
Bland
sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjele for seg selv.
Smak
til med eventuelt mer sukker eller eddik.
Rens
grillkyllingen for skinn og ben, og skjær kjøttet i passe store wokbiter.
Varm
olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett først grønnsakene og deretter
kyllingkjøttet.
Stek
et par minutter til grønnsakene er møre og kjøttet er varmt. Server straks.
Tips:
Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker og sursøt saus fra glass /
flaske.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar