søndag 13. november 2016

Kjøttboller med chili og pasta



4 pers
600 g karbonadedeig
½ ts pepper
½ fedd hakket hvitløk
2 ss hakket bladpersille
2 ts revet sitronskall
1 egg
2 ss olje til steking
1 rød chili i ringer

Pasta:
250 g pasta
1 ½ l vann
1 brokkoli
2 stk grønnsakbuljong
Saften av ½ sitron
2 ss olivenolje
½ ts pepper


Slik gjør jeg det
Bland krydder og sitronskall godt inn i karbonadedeigen sammen med egget.
Form små kjøttboller med en teskje, og stek dem fint gylne over middels lav varme sammen med litt chili.

Kok pasta i buljong og tilsett brokkoli i buketter de tre siste minuttene av koketiden.
Sil av vannet, tilsett sitronsaft og olje, nykvernet pepper og kjøttbollene med chili.
Server med brød, en god salat og gjerne litt revet parmesan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar