4
Personer
4
Stk karri- og paprikamarinert laksefilet
1
løk
3
fedd hvitløk
1
ingefær 3 cm lang bit, fersk
1
rød chili
12
stk champignon
1
ss olje nøytral
2
bokser kokosmelk
0,3
stk grønnsaksbuljong
12
stk cherrytomater
saft
av en lime
4
ss vårløk finsnittet
Slik gjør
jeg det
Ta
laksen ut av kjøleskapet et kvarter før du skal koke den.
Kutt
løk, hvitløk, ingefær, chili og sjampinjong i tynne skiver. Stek det i nøytral
olje i en stor gryte til løken blir blank.
Tilsett kokosmelk og buljong og kok
opp.
Del
tomatene i to. Skjær skinnet av laksen og del fisken i terninger. Ha laks og
tomat i den kokende suppa, og skru av varmen. La trekke til fisken er akkurat
gjennomkokt, omtrent fem minutter. Smak til med limesaft.
Server
suppa med finsnittet vårløk på toppen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar