4
Personer
4
stk laksefilet med italienske urter
300
g couscous
olivenolje
salt
pepper
nykvernet svart
100
g soltørket tomat
2
stilker stangselleri skrelt og finhakket
1
stk epler skrelt og finhakket
1
fedd hvitløk finhakket
1
ss persille finhakket
1
ss gressløk finhakket
0,5
stk sitron saften av
salat
grønn, til servering
Slik gjør
jeg det
Ta
fisken ut av kjøleskapet et kvarter før du skal steke den.
Lag
couscous etter anvisninger på pakken.
Ha
soltørket tomat, stangselleri, eple, hvitløk, persille og gressløk i en bolle.
Bland godt og smak til med olivenolje, salt, pepper og sitronsaft.
Stek
laksen i nøytral olje i en stekepanne over middels høy varme til den er fint
brunet på begge sider. Sett ned varmen og stek videre i 3-4 minutter til laksen
så vidt begynner å flake seg når du pirker i den med en gaffel, men ikke er
helt gjennomstekt.
Dander
laks på tallerkenen sammen med salsaen, litt grønn salat og couscous ved siden
av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar