4
porsjoner
3
kyllingbryst
3
poteter
1
purre
½
løk
2
fedd hvitløk
1
boks hakkete tomater
½
ss tørket basilikum
½
ts karri
1
ts paprikakrydder
½
fersk chili
1
terning hønsebuljong
8
dl vann
1
ss olivenolje til steking
Salt
og pepper etter smak
Slik gjør
jeg det
Skjær
kyllingen i små biter og stek i litt olivenolje. Smak evt. til med salt og
pepper. Sett kyllingen til side. Skrell potetene og skjær dem i små terninger.
Bruk kun den hvite delen på purren og skjær den i tynne ringer. Hakk løken.
Varm opp litt olivenolje i en gryte, ha oppi finhakket løk, hvitløk og purre.
La det frese et par minutter.
Tilsett
poteter, tomatboksen, krydder og hønsebuljong blandet ut i vann, og la suppen
koke til potetene er ferdige. Ha oppi den ferdigstekte kyllingen og la suppen
småkoke noen minutter før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar