mandag 14. november 2016

Kyllingsuppe



4 porsjoner

3 kyllingbryst
3 poteter
1 purre
½ løk
2 fedd hvitløk
1 boks hakkete tomater
½ ss tørket basilikum
½ ts karri
1 ts paprikakrydder
½ fersk chili
1 terning hønsebuljong
8 dl vann
1 ss olivenolje til steking
Salt og pepper etter smak

Slik gjør jeg det
Skjær kyllingen i små biter og stek i litt olivenolje. Smak evt. til med salt og pepper. Sett kyllingen til side. Skrell potetene og skjær dem i små terninger. Bruk kun den hvite delen på purren og skjær den i tynne ringer. Hakk løken. Varm opp litt olivenolje i en gryte, ha oppi finhakket løk, hvitløk og purre. La det frese et par minutter.

Tilsett poteter, tomatboksen, krydder og hønsebuljong blandet ut i vann, og la suppen koke til potetene er ferdige. Ha oppi den ferdigstekte kyllingen og la suppen småkoke noen minutter før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar