mandag 14. november 2016

Kylling wok med sukkererter



4 porsjoner

4 kyllingbryst
3 dl hønsebuljong
1 ss maisennamel
400 g sukkererter
2 ss revet ingefær
3 fedd hvitløk
salt og pepper 
3 ss soyasaus
3 ss olivenolje
4 porsjoner ris 

Slik gjør jeg det
Skjær kyllingen i strimler. Skrell ingefærroten og finhakk.
Lag marinade: Finhakk hvitløk og bland hvitløk og ingefær med olivenolje, pepper og soyasaus.

Legg kyllingen i marinaden, og bland godt slik at all kyllingen blir dekket. La kyllingen ligge i marinaden i kjøleskapet i minst 30 minutter, og ta den ut av kjøleskapet ca. 15 minutter før den skal stekes. 

Sett risen til koking slik at den er ferdig samtidig med woken. Bland flytende hønsebuljong med maisennamel. Stek kyllingen i litt olivenolje på sterk varme. Hell resten av marinaden over. 

Del sukkerertene i to og legg oppi wokpannen. 
Hell hønsebuljong- og maisennakraften over. Bland godt og sett på lokk i noen få minutter. Serveres med ris. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar