4
porsjoner
4
kyllingbryst
3
dl hønsebuljong
1
ss maisennamel
400
g sukkererter
2
ss revet ingefær
3
fedd hvitløk
salt
og pepper
3
ss soyasaus
3
ss olivenolje
4
porsjoner ris
Slik gjør
jeg det
Skjær
kyllingen i strimler. Skrell ingefærroten og finhakk.
Lag
marinade: Finhakk hvitløk og bland hvitløk og ingefær med olivenolje, pepper og
soyasaus.
Legg
kyllingen i marinaden, og bland godt slik at all kyllingen blir dekket. La
kyllingen ligge i marinaden i kjøleskapet i minst 30 minutter, og ta den ut av
kjøleskapet ca. 15 minutter før den skal stekes.
Sett
risen til koking slik at den er ferdig samtidig med woken. Bland flytende
hønsebuljong med maisennamel. Stek kyllingen i litt olivenolje på sterk varme.
Hell resten av marinaden over.
Del sukkerertene i to og legg oppi
wokpannen.
Hell
hønsebuljong- og maisennakraften over. Bland godt og sett på lokk i noen få
minutter. Serveres med ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar