4
porsjoner
400
g torskefilet
400
g laksefilet
6
vårløk
1
fennikel i skiver
50
g fersk, vasket spinat
1
gul paprika i biter
3
gulrøtter i skiver
1
brokkoli i små bunter
saften
av 1 sitron
4
ss olivenolje
sort
pepper
salt
frisk
dill
4
porsjoner ris.
Slik gjør
jeg det
Klipp
til 5-6 kvadratiske ark av aluminiumsfolie, og fordel fisken utover arkene.
Krydre med salt og pepper. Fordel alle grønnsakene, bortsett fra spinaten, over
fisken. Ha over sitronsaft, og deretter spinatbladene. Hell til slutt over olje
og strø litt hakket dill over.
Pakk folien sammen, og legg fiskepakkene med
skjøten opp på et steke brett. Stek i ovnen på 200 °C i ca. 15 minutter til
fisken er ferdig.
Kok
risen etter anvisningen på pakken.
Legg
en fiskepakke på hver tallerken og server med ris og eventuelt litt lett rømme
blandet med dill og sitron, eller annen saus ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar