4
porsjoner
Fiskepinner
800
g torsk filet
2
egg
4
ss hvetemel
8
ss griljermel
salt
+ pepper
Olivenolje
til steking
Tilbehør
5
gulrøtter, finraspet
Saften
av 1 sitron
1
brokkoli
Poteter
Slik gjør
jeg det
Start
med å koke poteter eller ris.
La
gjerne fisken ligge litt på kjøkkenbenken slik at den får romtemperatur. I
mellomtiden kan du raspe gulrøtter og kryste litt sitron over. Brokkolien koker
du rett før fisken er ferdig stekt.
Ha
hvetemel blandet med litt salt og pepper i en tallerken, pisket egg i en annen
tallerken, og griljermel i den tredje tallerken. Kutt fisken i passe store
biter, og rull hver bit først i mel, så i egg, og så i griljermel. Ha margarin
i en varm stekepanne, og ha fisken nedi. Pass på at pannen ikke er så varm at
fisken blir brent. La fisken bli fin og gyllen på en side, før du snur den.
Serveres
med brokkoli, revne gulrøtter og poteter eller ris og evt. en klatt lett rømme
eller remulade ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar