4
porsjoner
Lakseburger
500
g laksefilet, uten skinn og bein
1
ts sennep
2
ss dill
1
stk purre
olje
til steking
Agurkdressing
1 stk agurk
1 fedd hvitløk
1 dl matyoghurt
1
ts limesaft
0,25
ts sukker
grove
pitabrød
salat
Slik gjør
jeg det
Finhakk
laksen. Ha 2/3 av laksen i en bolle, og rør med en stavmixer. Bland i salt,
sennep, dill, og finhakket purre. Ha i de siste laksebitene, og rør rundt. La
blandingen stå i kjøleskapet mens du lager agurkdressing:
Riv
agurk på rivjern, og bland sammen med finhakket hvitløk, matyoghurt, limesaft
og evt. litt salt.
Sett
ovnen på 180 grader, og legg pitabrødene i når ovnen er varm.
Ta
lakseblandingen ut av kjøleskapet, og form til burgere som stekes i olje til de
er passe gylne på begge sider.
Server
lakseburgerne i pitabrød med litt salat i (gjerne andre grønnsaker også) og
agurkdressing ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar