1 kg potet
2 ss rapsolje
1 ½ ts flaksalt
1 boks hermetiske kikerter
2 stk vårløk
1 stk rødløk
250 g
rød cherry tomat
100 g
feta ost
70 g
ruccula
Dressing:
2 ss hvitvinseddik
3 ss rapsolje
2 ts dijonsennep
nykvernet svart pepper
¼ ts salt
1 båt hvitløk
Slik gjør jeg
Sett
ovnen på 225 °C.
Vask
potetene godt og del dem i båter. Bland dem med olje.
Fordel
potetbåtene ut over en steke plate med bake papir. Strø på salt, og stek
potetbåtene midt i ovnen i ca. 25 minutter til de har fin farge og er
gjennomstekte.
Skyll
kikertene godt i rennende kaldt vann og la dem renne godt av.
Vask,
skrell og skjær vårløk og rødløk i tynne ringer.
Legg
de bakte potetbåtene på et serveringsfat og bland med kikerter, tomater i båter
og smuldret feta ost. Topp salaten med løk og ruccula.
Pisk
sammen eddik, olje og sennep til dressingen. Tilsett salt, pepper og finhakket
hvitløk.
Hell
dressingen over salaten eller server dressingen ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar