4 personer
500
g kyllingkjøttdeig
1
stk egg
1
stk hvitløkfedd
2
ss finklippet persille
1
ts basilikum
1
stk knivsodd chilipulver
0.8
ts salt
½
ts nykvernet pepper
1.6
l vann
3
stk terninger grønnsaksbuljong
Suppegrønnsaker:
gulrot,
purre, sellerirot,
kålrot,
potet evt. persille eller frisk timian
Slik gjør jeg
Bland
alle ingrediensene i en hurtigmikser.
Kok
opp vann og buljong og tilsett oppdelte grønnsaker (tilpass grønnsaker etter
mengde væske). Kok grønnsakene knapt møre. Trekk kjelen til side.
Form
kyllingkjøttdeigen til små boller og slipp dem opp i suppen etter hvert. Sett
kjelen tilbake på platen og la bollene trekke 5-10 minutter til de er
gjennomkokte. Dryss over litt hakket grønt før servering.
Server
godt brød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar