søndag 16. februar 2020

Kyllingbryst med paprika og appelsiner


Russian mat
500g kyllingbryst fileter
2 ss olivenolje
1 løk
1 rød paprika
1 fedd hvitløk
2 ss soyasaus
1 ss honning
4 ss sherry (hetvin)
1 ts stivelse
2 appelsiner

Slik gjør jeg
Kyllingbryst skåret i små terninger. Stek i olivenolje i 3 minutter.
Skjær i halve ringer løk, paprika - striper, og finhakk hvitløken.
Legg grønnsakene til kylling, kok i ytterligere 5 minutter stek kylling helt.
Sherry blandet med soyasaus, honning og stivelse.
Hell blandingen i pannen med kyllingen og stek under omrøring av og til, til sausen tykner.
Deretter legges skrelte skivene med appelsiner, kok i 1-2 minutter.
Serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar