2
porsjoner
Salat
300
g ytrefilet av storfe
1
ss olje (oliven eller raps)
15-20
små søte tomater
15-20
aspargestopper
20-30
sukkererter
1
avokado
½
rødløk
100
g fetaost
Salt
+ pepper
Dressing
2
ss olivenolje
1
ss hvitvinseddik eller granateplevinagrette
1
ts dijonsennep
Evt.
1 fedd hvitløk
Slik gjør jeg
Skjær
kjøttet i tynne strimler, og stek kjøttet i olje på god varme. Smak til med
salt og pepper. Del tomatene i to, og kutt opp rødløken i ringer eller små biter.
Kutt avokadoen og fetaosten opp i passe store biter. Kok opp vann med litt
salt, og ha først i asparges og så sukkererter.
Aspargesene
skal koke ca. 3 minutter, sukkerertene skal kun koke 1-2 minutter. Hell av
vannet, og avkjøl raskt i isvann. Fordel alt sammen pent utover på
tallerkenene. Server dressingen ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar