søndag 15. mars 2020

Biffsalat med fetaost


2 porsjoner

Salat
300 g ytrefilet av storfe
1 ss olje (oliven eller raps)
15-20 små søte tomater
15-20 aspargestopper
20-30 sukkererter
1 avokado
½ rødløk
100 g fetaost
Salt + pepper

Dressing
2 ss olivenolje
1 ss hvitvinseddik eller granateplevinagrette
1 ts dijonsennep
Evt. 1 fedd hvitløk

Slik gjør jeg
Skjær kjøttet i tynne strimler, og stek kjøttet i olje på god varme. Smak til med salt og pepper. Del tomatene i to, og kutt opp rødløken i ringer eller små biter. Kutt avokadoen og fetaosten opp i passe store biter. Kok opp vann med litt salt, og ha først i asparges og så sukkererter.

Aspargesene skal koke ca. 3 minutter, sukkerertene skal kun koke 1-2 minutter. Hell av vannet, og avkjøl raskt i isvann. Fordel alt sammen pent utover på tallerkenene. Server dressingen ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar