2
porsjoner
Salat
I pose ruccola
1 pk cherrytomater
½
rødløk
100
g spekeskinke
4
ss pinjekjerner
150
g chèvre (helst den typen som har en ”skorpe” rundt seg)
Dressing
3
ss olivenolje
1
ss balsamicoeddik
dijonsennep
salt
og pepper
Slik gjør jeg
Del
osten i 1-2 cm høye skiver. Stek osten til den blir gyllen på den ene siden, da
snur du den rundt og steker litt på den andre siden. La osten hvile mens du
kutter opp tomater og rødløk og blander sammen med ruccola salat.
Rist
pinekjernene og klipp skinken opp i passe store biter. Fordel skinke og
pinjekjerner over salaten, og legg et stykke chevre på hver tallerken. Server
dressingen ved siden av, eller bland litt i salaten før den legges på
tallerken.
Tips:
I denne salaten smaker det også godt med litt avokado og agurk oppi.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar