4
personer
Kjøttboller
400
g karbonadedeig
1
dl persille
2
sjalottløk
100
g fetaost
15
sorte oliven
Oregano
2
egg
Olje
til steking
Tzatziki
3 dl matyoghurt
1 slangeagurk
2 fedd hvitløk
Salat
1 pk ruccola
2-4
vårløk
1
paprika
½
agurk
10-20
sorte oliven
Ris
4
porsjoner fullkornris, byggris eller villris
Slik gjør jeg
Kok
risen etter anvisning på pakken. Lag tzatziki og salat, og begynn deretter på
kjøttbollene.
Finhakk
persille og sjalottløk og bland sammen med karbonadedeig. Bland i egg, og
hakkete oliven, og smuldre inn fetaosten. Rør godt sammen, og form små
kjøttboller (ca. 3-4 stk per person). Stek kjøttbollene til de har en fin
gyllen farge. Server sammen med salat og tzatziki.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar