søndag 15. mars 2020

Kjøttboller med oliven og fetaost


4 personer

Kjøttboller
400 g karbonadedeig
1 dl persille
2 sjalottløk
100 g fetaost
15 sorte oliven
Oregano
2 egg
Olje til steking

Tzatziki
3 dl matyoghurt
1 slangeagurk
2 fedd hvitløk

Salat
1 pk ruccola
2-4 vårløk
1 paprika
½ agurk
10-20 sorte oliven

Ris
4 porsjoner fullkornris, byggris eller villris

Slik gjør jeg
Kok risen etter anvisning på pakken. Lag tzatziki og salat, og begynn deretter på kjøttbollene.

Finhakk persille og sjalottløk og bland sammen med karbonadedeig. Bland i egg, og hakkete oliven, og smuldre inn fetaosten. Rør godt sammen, og form små kjøttboller (ca. 3-4 stk per person). Stek kjøttbollene til de har en fin gyllen farge. Server sammen med salat og tzatziki.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar