mandag 14. november 2016

Laksesuppe med karri- og paprikamarinert laksefilet



4 Personer

4 Stk karri- og paprikamarinert laksefilet
1 løk
3 fedd hvitløk
1 ingefær 3 cm lang bit, fersk
1 rød chili
12 stk champignon
1 ss olje nøytral
2 bokser kokosmelk
0,3 stk grønnsaksbuljong
12 stk cherrytomater
saft av en lime
4 ss vårløk finsnittet

Slik gjør jeg det
Ta laksen ut av kjøleskapet et kvarter før du skal koke den.
Kutt løk, hvitløk, ingefær, chili og sjampinjong i tynne skiver. Stek det i nøytral olje i en stor gryte til løken blir blank. 

Tilsett kokosmelk og buljong og kok opp.
Del tomatene i to. Skjær skinnet av laksen og del fisken i terninger. Ha laks og tomat i den kokende suppa, og skru av varmen. La trekke til fisken er akkurat gjennomkokt, omtrent fem minutter. Smak til med limesaft.
Server suppa med finsnittet vårløk på toppen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar