mandag 14. november 2016

Laksefilet med italienske urter med eple, soltørket tomat og couscous



4 Personer

4 stk laksefilet med italienske urter
300 g couscous
olivenolje
salt
pepper nykvernet svart
100 g soltørket tomat
2 stilker stangselleri skrelt og finhakket
1 stk epler skrelt og finhakket
1 fedd hvitløk finhakket
1 ss persille finhakket
1 ss gressløk finhakket
0,5 stk sitron saften av
salat grønn, til servering

Slik gjør jeg det
Ta fisken ut av kjøleskapet et kvarter før du skal steke den.
Lag couscous etter anvisninger på pakken.

Ha soltørket tomat, stangselleri, eple, hvitløk, persille og gressløk i en bolle. Bland godt og smak til med olivenolje, salt, pepper og sitronsaft.

Stek laksen i nøytral olje i en stekepanne over middels høy varme til den er fint brunet på begge sider. Sett ned varmen og stek videre i 3-4 minutter til laksen så vidt begynner å flake seg når du pirker i den med en gaffel, men ikke er helt gjennomstekt.

Dander laks på tallerkenen sammen med salsaen, litt grønn salat og couscous ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar