mandag 14. november 2016

Fisk med grønnsaker og ris



4 porsjoner

400 g torskefilet
400 g laksefilet
6 vårløk
1 fennikel i skiver
50 g fersk, vasket spinat
1 gul paprika i biter
3 gulrøtter i skiver
1 brokkoli i små bunter
saften av 1 sitron
4 ss olivenolje
sort pepper
salt
frisk dill
4 porsjoner ris. 

Slik gjør jeg det
Klipp til 5-6 kvadratiske ark av aluminiumsfolie, og fordel fisken utover arkene. Krydre med salt og pepper. Fordel alle grønnsakene, bortsett fra spinaten, over fisken. Ha over sitronsaft, og deretter spinatbladene. Hell til slutt over olje og strø litt hakket dill over. 

Pakk folien sammen, og legg fiskepakkene med skjøten opp på et steke brett. Stek i ovnen på 200 °C i ca. 15 minutter til fisken er ferdig.
Kok risen etter anvisningen på pakken.

Legg en fiskepakke på hver tallerken og server med ris og eventuelt litt lett rømme blandet med dill og sitron, eller annen saus ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar