fredag 30. september 2016

Vegetar panne



4. Personer

1 stk Rød Paprika
1 stk Grønn Paprika
1 stk Gul Paprika
1 stk Oransje Paprika
2 stk Store Løk
1 stk Rød Løk
2 stk Vårløk
1 stk Purre
8 stk Sukkererter

Santa Maria hvitløkskrydder og Hindu hvitløkskrydder etter smak.
Del opp alle grønnsaker i passelige biter og bland godt sammen i en bolle. Ha dette så i en panne med høye kanter eller ei gryte. Ha en 1 kopp med vann og litt smør. Pass på at det er vann i pannen eller gryten hele tiden. Grønnsakene skal dampes møre, ikke stekes for da blir de brune.
Bruk svak varme med ettersyn helst hele tiden. Rør rundt ved behov.
Passer til tilbehør til middagsretter med vegetarburger, Robinsonburger, Potetburger, pizzafyll, grillet kylling osv. Eller spise salaten slik den er etter damping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar